Barbour Steve McQueen Varsity,

Barbour Steve McQueen Varsity Detail

Hoe vet ik deze jas ook vind, ik heb een beetje moeite met dit model. Het is een Varsity uit de Steve McQueen lijn van Barbour. En ja Barbour werd gerocked door Steve McQueen, maar ik kan me geen foto’s indenken waar hij een Varsity van Barbour rockte. Laten we eerlijk zijn, meer dan die International Jacket heeft die eigenlijk nooit gedragen van dit label. Dat die hiermee wel op alle magazines is verschenen is leuk, maar om nu met een Varsity in de Steve McQueen lijn te komen, gaat mij wat ver. 

Had deze jas nu gewoon gelanceerd geweest door Barbour in hun normale kleding lijn, dan was die nog wel een soort van prima geweest. Maar die hele Steve McQueen heritage proberen ze nu wel echt grandioos uit te melken. En dat terwijl iedereen weet dat die het meest zijn Baracuta G9 jas droeg. Laten we wel gewoon even historie-getrouw blijven, oké? Verder zijn ze wel elkker bezig bij Barbour hoor, no worries, het blijft een van mijn persoonlijk favoriete labels.

Barbour Steve McQueen Varsity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.