Bedwin Danny Crewneck sweater,

Bedwin DannyC Neck Border Knit Detail

De laatste column van Willem heeft mij getriggered om weer eens meer naar de Japanse labels en hun schoonheid te gaan kijken. En wat wil het geval, ik zat te grasduinen bij Haven shop en daar vond ik dit briljante label, Bedwin. Sowieso stikt Haven shop van de Japanse labels, maar dat terzijde. Het gaat hier over Bedwin een jong label wat duidelijk beïnvloed wordt door de Amerikaanse oude stijlen. 

Alleen zoals vaker bij Japanse labels brengen ze het niveau van de gebruikte materialen een paar levels hoger dan de oorspronkelijke Amerikaanse bedenkers van de items. Neem deze vrij basic crewneck sweater met prima rood blauwe strepen. Gemaakt van een wol mix van rayon, nylon, acryl, wol en Alpaca wol, Repelsteeltje heeft er uren op lopen spinnen, maar het schijnt echt fabuleus te zitten. Ik geloof het zo, het ziet er in ieder geval bijzonder fijn uit.

Bedwin DannyC Neck Border Knit

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.