FreshCotton Quality Blanks Parka,

QB Parka QB Detail Crop

Yep, Quality Blanks kennen we allemaal nog wel toch? Het private label van FreshCotton, waaronder ze prima basics voor prima prijzen aanbieden. Vorig jaar kwamen ze met een top Parka voor de herfst. Naast goeie Oxford Cloth Buttons Downs trouwens, maar dat terzijde. Dit jaar is de Parka terug en wel in een zomerse uitvoering.

De jas komt in 2 varianten. QB14 en QB23, de enige link tussen die twee nummers zijn voor mij Cruijff en Jordan, maar ongetwijfeld hebben ze bij FreshCotton hier een betere verklaring voor. De QB14 is een zomerse Mountain Parka. De QB23 is een City Parka en het verschil zit hem met name in de lengte. Overigens zijn ze beide prima voor onze Hollandse Lentes en Zomers, mijn voorkeur gaat echter uit naar de QB23, simpelweg vanwege de kleurencombinatie. Niet dat Burgundy niet vet is voor een jas, integendeel, ik heb er alleen al te veel in die kleur.

QB Parka QB23

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.