GANT Stockholm Calling: Take Ivy regendag,

Outfit  Crop

Deel twee van de GANT contest is voor die typische regenachtige dagen wanneer je toch tijdig op de universiteit moet verschijnen. En zoals je ziet, die hadden ze in de jaren 60 aan de Oostkust ook gewoon. 

Outfit 2

Allereerst zit onder de legergroene regenjas een klassieker; de oxford cloth button down shirt. Later in mei komen we hier nog eens uitgebreid op terug, want iedereen hoort van deze all timer een shirt of wat in de kast hebben hangen. Deze is uit de normale GANT lijn en is van een heerlijke katoenen doek gemaakt, uiteraard met een opgelegde knopenlijst en de typerende knopen door de boordpunten. Lange mouwen met enkele manchetten, en het tegenwoordig zo gehate borstzakje (Nooit mee stoppen GANT, red.).

GANT Classic OxfordDe jas is een nylon variant die er vooral voor moet zorgen dat je shirt en bovenlichaam het natte weer doorstaan. Uitgevoerd met grote opgezette zakken aan de buitenkant kun je hier alles waterbestendig in meenemen, wel zo handig. Deze komt uit de GANT Rugger collectie en daar kun je eigenlijk niet fout mee gaan. Voor de fanatieke watersporters onder ons; deze jas is ook prima te gebruiken als zeiljas.

GANT Rugger Nylon Army Green JacketAls laatste de chino, wederom uit de GANT Rugger (sorry, onze voorliefde voor deze lijn is groot te noemen) collectie. Simpel zoals een chino hoort te zijn, en helemaal van deze tijd in de aardse tinten. Maar daar liet GANT het niet bij zitten, want de katoen/linnen mix chino is behandeld voor een nog meer verwassen look.

GANT RUGGER Canvas Chino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.