Grenson Sid Long Wing Brogue Burgundy,

Grenson Sid Long Wing Brogue Detail

Die Stow boots van gister waren leuk hoor, maar niet bepaald zomer materiaal. Ik bedoel, de zomers hier kunnen ruk zijn met genoeg regen, maar eigenlijk komt het bijzonder weinig voor dat je echt een boot moet dragen. Nu is een Brogue, vanwege het afwateringssysteem wellicht wel handig bij onze Nederlandse zomers. En dat brengt mij bij deze Long Wing Brogue van Grenson.

Grenson is zeg maar het goedkopere broertje van Tricker’s. Nu valt Tricker’s ook meer in de prijs catergorie van Alden, dus ieder andere schoen is al snel goedkoper. Neemt niet weg dat de kwaliteit uiterst prima is bij Grenson. En een dikke 200 euro is nou ook weer niet het goedkoopste van het goedkoopste. Echter voor die prijs is deze schoen wel echt een topper. De zool is Goodyear welted, en het kalfleer heeft een af fabriek spit shine meegekregen. Deze schoen zo glimmend houden is dan wel weer een uitdaging. De kleur is redelijk donker voor een zomer schoen, maar rock hem zonder sokken voor die zomer vibe en draag hem door in de herfst, dan kan die kleur ook nog prima. Tot je je boots weer te voorschijn moet halen.

Grenson Sid Long Wing Brogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.