Lacoste Polo,

Lacoste Polo Detail

Het kan zijn dat het regent wanneer je dit leest, maar feit is wel dat de zomer fucking dichtbij is. Begin deze week, liep ik vol in business attire door de stad met de zon op me porem. Foute keuze met het uitzoeken van mijn kleding die ochtend. Het was duidelijk weer voor een relaxde chino met een goed polo shirt. Nu ik dit juweeltje bij de Bijenkorf gevonden heb, zal ik zo’n fout niet snel meer maken.

Oerlabel voor polo shirt, Lacoste, komt deze zomer weer met een heerlijke klassieker. Een navy blauwe polo met een haast Bretonse rode streep. Perfect combinatie. Rock hem op die chino, met een paartje Pre Montreals of iets minder sportief met een Desert boot. Serieus, een combi van chino met polo kan haast met ieder paar schoenen denkbaar. Veelzijdig als een malle.

Lacoste Polo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.