Levi’s stars and stripes,

Levis Vintage Clothing Stars and Stripes Button Down Detail

Levi’s kennen we allemaal, en niet alleen vanwege de 501. De verschillende labels die het merk voert zijn bijna altijd on point. En in het bijna zit natuurlijk een groot stuk wat neerkomt op smaak, daar valt niet over te twisten. En zo is het ook met deze twee button down shirts, jawel ook Levi’s maakt ze.

Persoonlijk heb ik helemaal niets met de Stars & Stripes, of met de VS in het algemeen. En dus zul je mij niet zien lopen in deze shirts uit de Vintage Clothing collectie. Maar waarom schrijf je er dan toch een artikel over, hoor ik je denken. Nou, omdat ze het wel gewoon goed aanpakken.

Levi's Vintage Clothing Stars and Stripes Button Down

Twee shirts, één met de sterren en één met de strepen. Twee borstzakjes per shirt en zoals ik al zei de button down boorden. Hiermee roepen ze bij Levi’s het hot rod gevoel weer op, only in America. De shirts worden gemaakt in Italië en zijn fitted gesneden.

Levi's Vintage Clothing Stars and Stripes Button Down Stripes Only

Beide shirts liggen op voorraad bij onze vrienden van END Clothing, waar ze overigens een heerlijke collectie Levi’s Vintage Clothing hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.