Neighborhood M-51 Jacket,

Neighborhood m  Jacket Detail

Man man man, wat een juweeltje van Neighborhood is dit weer. En na die Sportscoat van vanmiddag, is de prijs van deze Neighborhood M-51 jacket weer een stuk vriendelijker voor je bankrekening. Hell, je kan er 2 van kopen voor de prijs van 1 blazer. Tsja, keuzes, keuzes. Anyways, deze M-51 Jacket is heel vet. Ook gaaf dat een label als Neighborhood weer eens een andere jas dan de M-65 als inspiratiebron heeft genomen.

De M-51 is de oorspronkelijke voorloper van de M-65. De M-65 verving deze jas in 1965. Mag je nu gokken uit welk jaar de M-51 kwam. Overigens leverde die swap destijds een hoop gezeik op, veel militairen hadden nog de voorkeur voor de M-51 en moesten het ineens doen met die nieuwe jas. Lang verhaal en er is helaas geen oorlog minder door gevochten, maar dat terzijde. Neighborhood doet met deze uitgave wat zij het beste doen. Details, details en nog meer details droppen. Wat een belachelijk lekkere afwerking kent deze jas. De patches zijn fantastisch en als ik dan toch een slordige 600 euro ging stuk gooien op een jas, dan zou deze vrij hoog bovenaan de wensenlijst staan.

Neighborhood m-51 jacket

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.