New Balance 996 Day Tripper part II,

New Balance  Day Tripper Detail

Kan je die Day Tripper pack van New Balance een paar weken terug nog herinneren? Mooi was die niet waar? Mocht blauw echter niet je kleur zijn, heeft New Balance nog een ander modelletje in dezelfde Day Tripper pack in de aanbieding. En fuck yeah, hij is weer vet. Sterker nog, ik vind hem vetter dan die vorige. Oké het is geen 1300, slechts een 996, maar de kleuren zijn wel vetter.

Licht grijs, spierwit en rode details, die in de mix, daar kan je bijna niet mis mee gaan. En de 996 van New Balance is ook weer een uiterst goed schoentje. Hoewel er haast niets aan de 1300 kan tippen uiteraard. Maar toch, de lines van deze 996 zijn prima in orde. En ook deze wordt evenals zijn halfbroer uit de Day Tripper pack gewoon gefabriceerd in Amerika. Het is geen Flimby made, maar het verslaat een Aziatische New Balance productie met mijlen.

New Balance 996 Day Tripper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.