New Balance 996 Made in the USA,

New Balance Made in the USA RED detail

Wow, gewoon wow. Veel vetter zullen de 996 van New Balance niet kunnen worden. Deze sneaker nadert gewoon perfectie. Rood, diep rood suède 996. De officiële naam van dit juweeltje is de New Balance M996rr, degene die mij de M en de rr kunnen uitleggen mag zich aanmelden als schrijver voor OurBubble, no joke. Verder is deze schoen natuurlijk heel vet, al was het maar vanwege zijn originele lancerings jaar, 1988.

Dat jaar was top, het Nederlands elftal werd Europees kampioen in een finale tegen wit Rusland, woonboten zonken in de grachten door de feestende massa. Ik weet niet of deze schoen voor of na het EK gelanceerd werd, maar dat terzijde. Deze her uitgave van de schoen is weer Made in the USA, de prijs is niet laag, maar de kwaliteit is belachelijk hoog. Deze schoen is iedere pond waard.

New Balance 996 Made in the USA RED

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.