Nike Beaches of Rio Air Max 90,

Nike AM Beaches of Rio Detail

Die Beaches of Rio pack van Nike is sinds vannacht te koop bij de betere dealers. En hoewel de meeste units in die drop verschrikkelijk zijn, vind ik persoonlijk deze Air Max 90 meer dan de moeite waard om een stukkie over te rammen. De kleurencombo is top. En in tegenstelling tot de andere schoenen in deze pack zijn de originele lijnen nog redelijk overeind gebleven.Want hoe die 180 eruit is komen te zien, kan echt niet! Lijkt nergens meer op, en dus terug naar deze Air Max 90. Yep, Nike heeft de nodige Hyperfuse grappen ermee uitgehaald, maar die nubuck side panel en bovenal de speckled zool compenseren die overbodige high tech invloeden. En zoals ik al eens eerder heb geroepen, een speckled zool staat garant voor een +1. Daarnaast zijn de kleuren van deze Air Max 90 ook wel lekker bij elkaar gezocht. Dus haast je snel naar END of CrookedTongues, voordat ze allemaal uitverkocht zijn.

Nike AM 90 Beaches of Rio

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.