Nike LeBron NSW,

Nike NSW LeBron James Detail

LeBron James is een goede basketballer, wellicht de beste ever, dat weten we wel. Waar de man niet in uitblinkt is de keuze voor schoenen. Even serieus, al die BBALL schoenen van die man voor Nike zijn stuk voor stuk lelijk. Of anders gezegd, niet bepaald mijn smaak. Gelukkig zien ze dat bij Nike Sportswear ook in. En wat doen ze dan heel slim? Een LeBron James NSW lijn bouwen!

De lijnen van de originele LeBron James schoenen voor in het veld zijn duidelijk te herkennen. Maar dan zijn ze verwerkt in een schoen welke nog het meest op een kruising van een Blazer en een Toki lijkt. Twee bijzonder vette schoentjes, naar mijn bescheiden mening. En dus is het resultaat dat deze NSW LeBron James wel heel hard zijn. Zeker in deze hazelnootbruine kleur met blauwe zool. Wat een fantastische schoen! Sinds vandaag in de verkoop bij END trouwens.

Nike NSW LeBron James

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.