Nike Summer Super Runner,

Nike Sumer Super Runner Detail

Gaaf jassie dit van Nike dat ik vond bij FreshCotton. De Summer Super Runner, ideaal voor het hardlopen wat zo vreselijk hip is op dit moment. Overigens valt die ook prima te rocken als je niet hardloopt hoor. Het eerste waar ik echter aan dacht toen ik dit jassie zag waren de ouderwetse oranje tassen van de Albert Heijn. Niets mis mee, maar dat was de kronkel in mijn hersenen die ik had toen ik hem zag. 

Dus mocht je een van de 24 lui zijn die gezegend is met het hebben van de OG Nike Air Max Amsterdam, zeg maar dat model wat niet uitgebracht is maar waar er wel een paar van rondzwerven door de wereld, dan is dit jou must have jas. Iets zegt me dat die prima combineren met elkaar. Mocht je geen idee hebben waar ik het over heb, google een op Nike Air Max Amsterdam Albert Heijn, of klik deze link, dat is sneller.

Nike Sumer Super Runner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.