Oakley Frogskin Acid,

Oakley Frogskin Detail

Gruwelijke combo weer van Oakley. Hun bewezen modelletje, de Frogskin, blijft het lekker doen. En waarom zou je een bewezen model niet uitmelken tot de laatste druppel. Dit jaar komen ze met een nieuwe twist aan de oude Acid invloeden. En ik moet zeggen, deze bevalt me wel. Het is zeg maar een Tortoise Wayfarer in een slechte trip, zeg maar een Fear and Loathing slechte trip. 

Nu ben ik hier niet aan het propageren voor het gebruik van verdovende middelen, maar als je dan toch mee wil doen aan een wetenschappelijk experiment. Neem even wat LSD, kijk naar de meest standaard Ray-Ban en wat zie je? Mocht het zijn dat hetgeen je ziet lijkt op iets op deze foto, is de proef geslaagd en klopt de naam van deze bril. En zo niet? Dan blijft het een uiterst vette kleurencombo van Oakley. Alleen het brillenhoesje al, damn are you kiddin’ me, deze shit is aan!

Oakley Frogskin

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.