Pieter Ceizer lanceert Ceizer.com,

Studio Ceizer Crop

Ontwerper Pieter Ceizer heeft gisteren ineens zijn nieuwe website gelanceerd. Ceizer is vooral bekend geworden met zijn kleding label PL Clothing. Zijn handgetekende typographics zijn herkenbaar vanwege letterconstructies en de vaak opbeurende kreten, zoals ‘Chase your dreams’, ‘Everything’s gonna be great’ en ‘We came too far to ever go back’.

Na 8 jaar ervaring en verschillende succesvolle samenwerkingen in zowel binnen als buitenland, bundelt Ceizer zijn werk als Studio Ceizer. De nieuwe website toont een overzicht van de laatste samenwerkingsprojecten en enkele typografische schilderijen en prints. In de webshop zijn oa de ‘La Vie Sauvage’ crewnecks te vinden in verschillende kleuren, maar ook typografische zeefdrukken op papier. Overigens wist Pieter tussen neus en lippen door ook nog even te melden dat we weer een nieuwe drop kleding kunnen verwachten in Augustus, echter dan onder de Ceizer brandnaam. Dus tot die tijd kan je je lol op met zijn nieuwe site, of de iPhone app.

ceizer-website

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.