Polo Ralph Lauren Bretonse Trui,

Polo Ralph Lauren Bretonse Trui Detail

Ook dit jaar kan je nog prima een ouderwetse Bretonse trui rocken. Sterker nog, wellicht dit jaar meer dan ooit. Alle grote labels komen nu ook weer met hun eigen variant van de klassieker aanzetten. Zo ook het Amerikaanse Ralph Lauren. En tsja, die moeten er weer eens wat bijzonders mee doen, zoals gebruikelijk.

Op de foto zie je er bijzonder weinig van, maar deze Bretonse trui is mogelijk een van de zachtste welke je ooit gaat mee maken. In plaats van dikke katoenen of lamswollen klossen draad te gebruiken, is deze trui gemaakt van een mix van katoen en kasjmier. Yep, de prijs is er duidelijk naar, Ralph Lauren x Kasjmier levert altijd de hoofdprijs op, maar je vakantie geld is toch net binnen. Waarom ook niet direct overboeken naar die duitste grootgrutter Zalando?

Polo Ralph Lauren Bretonse Trui

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.