Polo Ralph Lauren Swimshort,

Ralph Lauren Swimshort Detail

Als je niet beter zou weten zou dit haast uit een LVC archief kunnen komen. En zeg eens eerlijk, hoe vaak tref je nu een swimshort aan welke een vintage getrashde look heeft mee gekregen? Precies, nooit, dus daarom alleen al is deze short de moeite van het vermelden waard. Daarnaast oogt die ook best prima met die blauw witte streep en komt die van Ralph Lauren

Wel een kleine waarschuwing, zo aan de foto’s te zien is de sluiting nou niet bepaald ideaal met klittenband in het kruis. Ik adviseer niet om “on commando” in deze short te duiken. En ja ik spreek uit ervaring. Ooit een vergelijkbare sluiting aan een, niet verder bij naam te noemen merk, short iets te snel aangetrokken. Schuurpapier + kroonjuwelen = slecht plan. Laat ik het daar bij houden. Verder is dit wel een prima short.

Ralph Lauren Swimshort

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.