Quality Blanks Deck Jacket,

Quality Blanks Deck Jacket Detail

Hebben ze gewoon weer een nieuwe serie Quality Blanks spul online gegooid bij FreshCotton. Hoewel ik niet alles van die collectie zou kopen, zitten er toch zeker weer een paar verdomd fijne items bij. Zoals bijvoorbeeld deze Deck Jacket. Gewoon een prima overjas voor die momenten dat een goeie button down alleen niet voldoende is. Behoorlijk aanrader nu de zomer nog op zich laat wachten.

Deze Deck Jacket komt in blauw en heeft alles wat je van een dergelijke jas mag verwachten. Nee hij is niet waterdicht, maar hij houdt je wel prima op temperatuur wanneer dat nodig is. Daarnaast kan die jas je outfit ook helemaal af maken. Mooie denim of chino eronder, goed wit shirt en schoenen naar keuze. Uiteraard zou ik bij een Deck Jacket gaan voor mooie donker bruine Sebago’s of Sperry’s maar dat komt door mijn eigen autisme. Sneakers of Desert boots zouden natuurlijk ook gewoon kunnen.

Quality Blanks Deck Jacket

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.