Quoddy Coconut Fringe Loafer,

Quoody Fringe Loafer

Nu Mike net even hard die stars & stripes op het beeldscherm gegooid heeft deze ochtend, lijkt me een paar stappers voor je verdere Americana outfit geen slecht idee. Wat te denken van een paar good ol’ loafers van Quoddy? Ik zie ze wel met dat Stripes shirt en een goede versleten denim, welke je uiteraard tig jaar terug als raw hebt gekocht. 

Dan de pijpen wat opgerold van je denim, geen sokken in deze heerlijke Quoddy Fringe Loafers en klaar is je outfit. Wellicht nog een Ray-Ban op je neus en gaan. Deze schoenen van Quoddy zijn overigens behoorlijk baas. Sowieso vanwege de geweldige afwerking die Quoddy altijd biedt, maar meer nog vanwege het heerlijke Chromexcel leder wat ervoor gebruikt is. Tel dat op bij de slanke lederen zool en je hebt de beste Stylo American meets Ivy League schoen ever. Yep, ik moet snel een order plaatsen bij Need Supply.

Quoody Fringe Loafer Side

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.