Quoddy Penny Loafer voor de zomer,

Quoddy Penny Loafer Chromexcel

Dit is werkelijk weer een plaatje. Mogelijk beter nog dan die Fringe Loafer van een tijd terug. Een originele Penny Loafer is wat iedere Take Ivy addept in de kast moet hebben staan. En eentje van Quoddy gemaakt van heerlijk leder uit de Horween fabriek in Chicago is mogelijk wel het summum van Penny Loafers, zeker als het gaat om een zomerse loafer.

Voor de herfst wil je wellicht nog een OG Cordovan Penny Loafer van Alden, maar voor nu is dit echt een prima loafer. Knap hoe Quoddy keer op keer kan blijven komen met hun idee van klassiekers. En erg vet dat een lederhuis als Horween in de running is. Dit verslaat toch al die middelmatige synthetisch gebrouwen lappen leder met mijlen en mijlen. De vraag is echter nu nog, hoe zou jij je Penny Loafers rocken?

Quoddy Penny Loafer Chromexcel Side view

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.