Stockholm Calling: Chemical Lessons,

Outfit  Crop

Voor het laatste setje zijn we wat verder gegaan en hebben we meerdere lagen over elkaar gebruikt. Dit is namelijk onze Ivy League student die in de namiddag z’n laatste scheikundepracticum volgt. Overdag heeft hij keurig in jasje dasje gelopen, maar het jasje gaat vaak uit tijdens practicums. Om te zorgen dat hij het niet te koud krijgt draagt hij daarom een cardigan, maar dan wel met een schort om zodat zijn favoriete stukken beschermd blijven.

En dat schort, of ook wel een apron genoemd is van denim gemaakt, die op z’n beurt weer aangepakt is om een distressed look te creëren. De twee opgestikte zakken maken het klaar voor gebruik, in de keuken of in het scheikundelokaal.

Outfit 4

De lange mouwen, de grove kabel, en het logo op de borst. Dit zijn enkele details van de cardigan die onze student draagt, en om eerlijk te zijn is er niet veel meer nodig. Dit is hoe een katoenen cardigan hoort te zijn. Wel liggend laten drogen als je deze wast, zo ben je er zeker van dat de pasvorm zo lang mogelijk meegaat, wij spreken uit ervaring.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vervolgens hebben we wederom gekozen voor een oxford cloth button down shirt, maar deze keer uit de Gant by Michael Bastian lijn. Deze is voorzien van een subtiel streepje. De button down boord wordt opgevuld met een zijden gehaakte das, met een fors horizontale streep eroverheen, verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Deze dassen zijn ideaal te combineren bij zowel casual of meer dressed.

GANT Stockholm Calling 68 Detail

Uit de normale lijn van Gant komt de navy blauwe chino, welke wederom verwassen is. Gewoon makkelijk voor de doordeweekse dag maar toch keurig afgekleed. Gemaakt uit zeer fijn katoen en natuurlijk verkrijgbaar in meerdere kleuren. Als laatste het jasje, die de student over z’n stoel gehangen heeft. Dit is een linnen blazer, met een visgraat weving in de zomerse stof. Het tweeknoops jasje in de midbruine kleur is toch wel één van de basisstukken uit de garderobe van elke Ivy League student. Uiteraard zijn alle items, mits voorradig weer te vinden in de speciale GANT x Esquire x OurBubble corner op de GANT Site.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.