Stockholm Calling: Deel 3,

Outfit  Detail

Derde outfit voor de GANT contest is een setje dat je aantrekt als je eerst nog colleges hebt voordat je naar de training van roeien, football of honkbal gaat. Een jeans is niet weg te denken uit de garderobe, en hoewel dit in de jaren zestig eerder met korte pijpjes gedragen werd, rollen we tegenwoordig onze jeans op tot bijna dezelfde lengte.

Outfit 3

Deze jeans van Gant komt in een medium stone washing, en de details zijn afgewerkt zoals je van Gant verwachten kunt. Het shirt van Gant, hier in het wit, is niet weg te denken als je een beetje trots bent dat je op één van de universiteiten studeert en al helemaal wanneer je nog eens tot de betere sporters aldaar behoort.
GANT Sticky Boy

 

En hoewel Gant een Zweeds merk is prijken de letters van New Haven Connecticut, waar het merk in 1949 gelanceerd werd, fier op het shirt. Dat is alles wat nodig is om deze trots uit te stralen.

 

GANT NHCT Tee

Mocht het toch frisser worden heb je nog altijd je sweater bij je, die je losjes om je schouders kunt hangen. Uiteraard van ons favoriete label uit de GANT stal, Rugger. Mooi met een crewneck, waar de absolute voorkeur voor is.

GANT Rugger Crewneck

 

Zoals met de eerdere looks, zijn ook al deze items te vinden in de special GANt x Esquire webportal, check ze hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.