Superga x Oliver Spencer,

Superga Wit Detail

Man, ik dacht dat we de ultieme zomer schoen al lang gevonden hadden. En toen ineens kwam deze kei en keiharde collab op de proppen. Ik weet niet wanneer die lui van Superga en Oliver Spencer tot het idee van deze geniale schoen gekomen zijn, alles wat ik weet is dat ik ze hiervoor dankbaar ben.

Mijn sneakerhart gaat altijd sneller kloppen van een wit gum combinatie. Met deze collab ging die niet een stukkie sneller, maar gewoon meteen in overdrive. Kolere, wat is deze schoen perfect. Superzacht spierwit nubuck en toffee kleurig gum. De prijs is wat forser dan gewend van Superga, maar dat is ze direct vergeven. Dit is de absolute must have zomerschoen!

Superga Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.