Supra Chimera Shoes,

Supra Chimera Schoen Detail

Hahahahahahaha, hahahahahaha, hahahahaha, fuck nee, sorry ik wil niet haten, maar hebben jullie deze gezien? Hahahaha, wow.. dit is mogelijk de meeste lelijke schoen ooit.

Aan welke crackpijp heeft Lil Wayne gezeten toen hij besloot om zijn naam te verbinden aan deze schoenen? Oh nee wacht, aan welke crackpijp heeft Cabada gezeten toen hij dacht Lil Wayne nodig te hebben om zijn label te pushen? Ergens ging deze mix helemaal mis. Nu is Supra nou niet bepaald het vetste schoenenlabel ever, maar stiekem hebben ze weleens een prima schoentje gemaakt. Iets te high tech naar mijn smaak, en te low tech om echt high tech te zijn, als je me nog volgt. Maar met deze Chimera bewijzen ze wel even dat om een vette schoen te maken, er meer nodig is dan een grijs roze combo en een speckled zool. Geef de zoutzuur even door, dan kan ik dit weer van mijn netvlies proberen te poetsen.

Supra Chimera Schoen

 

 

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.