Cavemen – Chapter II,

cavemen

Wij hebben lopen slapen, ergens in maart. Niet heel gek ook, want het was ijskoud die maand. Maar terwijl ik onder mijn warme dekens lag, stonden er vier mannen in het bos. Deze vier mannen spraken geen woord, en misschien wel daarom dat ik de eerste keer de video weg klikte.

Had ik nooit moeten doen natuurlijk, want deze mannen waren up to something. Slechts een kalendermaand later stond ik met één van deze vier mannen te praten en maakte ik kennis met de bedenker achter Cavemen. Voor degenen die nog steeds niet weten waar ik het over heb; beelden zeggen zoveel meer.

Cavemen is een collectief dat blogt door middel van short films, en hoe. Deze week ging dan eindelijk deel twee in première en laat dezelfde mannen zien, en weer een deel meer van het grote verhaal. Ieder deel wordt er samengewerkt met een aantal kledingmerken, soms drie soms vier, soms bekend en soms opkomend. Maar altijd in harmonie. En dat is denk ik juist wat deze short films zo bijzonder maakt; de harmonie. In deel twee maken merken als Barbour, Atelier de l’Armee en Knits & Knotts hun opwachting. Ik kijk serieus uit naar deel drie. En vier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.