Tommy Hilfiger Flamingo Polo,

Tommy Hilfiger Flamingo Polo Detail

Met dit shirt brengt dit label zich toch weer even terug in de spotlights als je het mij vraagt. Tommy Hilfiger, het was ooit een van de betere prep labels. Tegelijk was het een van de meest gedragen labels van de Mobb Deep fans. Damn, gouden tijden moeten dat geweest zijn. Ik had een zware oversized glimmend zeiljack van Hilfiger, baggy denim eronder, Nike Air Uptempo, helemaal straat.

Later in mijn brallerige periode gooide ik graag een polo onder een button down, als er maar een Tommy logo opstond. Verder is merkengeilheid mij volkomen onbekend. Anyways, ik groeide op en de wegen van Tommy en mij zijn elkaar zelden nog gekruist. Tot ik dit shirt van Tommy tegenkwam. Holy fucking hell, wat een juweeltje! Sowieso zijn polo’s met een borduursel erin helemaal top. Deze versie van Tommy Hilfiger is fantastisch! Flamingo roze, met geborduurde flamingo’s her en der verspreid over het shirt. Get your Prep game on met dit shirt deze zomer.

Tommy Hilfiger Flamingo Polo

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.