Tricker’s x END Hunting Co. Colour Card Pack,

Trickers END Colour Card Pack Detail

Zit je even niet op te letten, droppen ze bij END weer een heerlijke collab met Tricker’s. Wederom is het het END Hunting Co. filiaal dat met deze eer aan de haal gaat. END Hunting Co. is zeg maar het meer country-side broertje van het verder vrij straat georiĆ«nteerde END. En tsja, Tricker’s kunnen we nu niet bepaald straat noemen lijkt mij.

Overigens is de collab wel weer keihard. Eigenlijk is het 1 model schoen, de Tricker’s Stow Brogue Boot, welke ze in 3 verschillende kleuren combinaties droppen, Acorn met een blauwe zool, Navy blauw met een gele zool en een kleur welke ze Nastor noemen, waar ik geen vertaling voor heb anders dan diep donker rood bruin, welke gecombineerd wordt met een oranje zool. Die blauw gele lijkt een Mark McNairy kopie, de rest vind ik wel wat origineler. En vooral die laatste kleur komt behoorlijk lekker over. Niet bepaald een schoen voor de lente, maar toch zeker wel een schoen die niet zou misstaan in je garderobe.

Tricker's x END Colour Card Pack

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.