Untitled Snapback,

Untitled Snapback

Een tijd terug schreven we over dat nieuwe label van Hollandse bodem, Untitled. Even graven in het geheugen, niet nodig, hier is de link. En wat ik heb vernomen is dat het best lekker gaat bij dit label. Zo lekker dat ze het ook nodig vonden om even met een hele dikke snapback te komen. In een bewezen kleurencombo zwart met witte tekst.

Het logo van Untitled prijkt bijzonder dik op de pet. Echt een beetje zoals je gewend bent van je Yankees New Era caps. Alleen dan is het dus niet een fitted cap, maar een snapback. Hoort een beetje bij de tijd. En maakt het verkopen ook een stuk makkelijker, dan voor ieder hoofd een aparte maat op voorraad te nemen. Anyways, de cap is gelimiteerd, maar gelukkig via de site nog wel te verkrijgen. En met die zon die deze week schijnt is een goede snapback nooit verkeerd! Deze cap is vet, support die Hollands Glorie.

Untitled Snapback

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.