Vans Sk8-Hi Aloha Reynolds,

Vans Sk Hi SF Reynolds Detail

We blijven even shoppen bij Urban Industry deze dag. Na die Oakley on Acid, is het tijd voor wederom een surfgerelateerd item. Yep, deze Vans Sk8-Hi is een collab met Dane Reynolds. Het is je vergeven, ik had ook Wikipedia nodig om te weten wie Dane Reynolds is. Schijnt dus een vrij populaire surfer zijn. Shit, je kan ook niet alles weten.Hij heeft dus samen met Vans een bijzonder aardig schoentje gelanceerd. Een Sk8-Hi in een Aloha sfeer, maar dan anders dan je van de meeste Aloha packs gewend bent. Deze komt met een grijze basis kleur en wat pastelkleurtjes in de print. En het resultaat is alleraardigst te noemen. Sterker nog, ik vind deze schoen erg vet!

Vans Sk8-Hi SF Reynolds

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.