Vans Vault Sk8-Hi Palm Leaf,

Vans Vault Sk Hi Detail

Geen idee waarom deze Vans Sk8-Hi in de Vault lijn wordt gedropt, maar vet is die wel. De premium suède voor de schoen lijken mij nauwelijks exclusief te noemen, maar wellicht is de schoen in real life wel bijzonder genoeg om een Vault te zijn. Neemt niet weg dat de schoen, als Vans Vault of niet, heel vet is. De Palm Leaf print blijft gewoon geniaal.

Die print is zo herkenbaar voor Vans. Het zou mij niets verbazen als hier zelfs een trademark aan hangt. En de schoen waarbij deze print het beste past blijft deze Sk8-Hi, of Style 38 voor puristen. Bijzonder is ook de kleuren combo met het geel suède te noemen. Zo ver als mijn herinnering gaat, heb ik deze Palm Leaf print enkel met blauw suède gezien. Of een creatieve geest begin jaren tachtig heeft ooit een handmade OG Style-38 in deze kleurencombo besteld. Damn hoe vet waren die tijden! Anyways, deze Vans Vault OG Palm Leaf Sk8-Hi is heel vet en te koop bij END.

Vans Vault Sk8-Hi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.