A.N.T 5 Panel Camo Cap,

ANT Camo Detail

Snapbacks zijn leuk, maar als het om caps gaat kent de oude vertrouwde 5 panel toch wel mijn bescheiden voorkeur. Sowieso beter met die enorme grote kop van mij. Maar dat geheel terzijde. 5 panel caps zijn vet. Gewoon wat anders dan al die gasten met een snapback. A.N.T Origins is een baas in het maken van 5 panel caps. Ze hebben belachelijk veel kleurencombo’s beschikbaar. En oh ja…

Zoals je maandag al kon lezen, we geven dus gewoon caps en tank tops van dit label weg. Sterker nog. Onderstaande camo 5 panel cap van A.N.T kan je doodeenvoudig winnen door de A.N.T Facebook page te liken, en ook even de OurBubble Page aan te vinken tussen je likes. Gooien wij er een scheppie bovenop. Deze cap komt niet alleen, als je de like ‘n share actie wint, dan krijg je 2 caps en 2 tank tops, gewoon omdat het zomer is. Oh en ja, de caps en alles zijn gewoon te koop. Check die A.N.T Origins website maar.

A.N.T_Cap_5_Panel_The_Abbat_730_229_camou_1f36

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.