A.N.T. – A Native Tourist Crewneck,

ANT Crewneck Combo Detail Crop

Tijdens het schrijven van dit item rock ik deze trui van A Native Tourist (xzibit a – instagram, red.) . Want het is dan weliswaar overdag prima weer, in mijn werkkamer is het ’s avonds nog gewoon te koud voor een denim met tee. Dus sweater tijd. En deze sweater lag op mijn bureau en doet verdomd goed wat een sweater moet doen. Hij houdt je warm, ideaal.  Maar dat is niet alles.

Doordat het een A.N.T sweater is komt die met lekker details. Wat te denken van afsluitbare steekzakken? Briljant als je het mij vraagt. Hoe vaak heb je net niet genoeg aan die broek zak en ben je para omdat je denk je sleutel kwijt te raken? Niet meer met deze sweater, rits dicht en geen zorgen meer. Los daar van is deze turquoise rammer ook het aanraden waard vanwege de klassiek gestreepte manchetten en elastiek aan de onderkant. Overigens voor de fans van A Native Tourist hebben we eerdaags wat leuks, een fucking goede give away van dit label van Hollands Glorie. Maar daar over later meer. Voor nu de trui, verkrijgbaar bij Go-Britain en de eigen site van A.N.T.

ANT Crewneck Combo Turqoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.