A.N.T Origins X OurBubble,

ourbubbleXant

Say what? Een collab? Haha, nee relax ontspan. We collaboreren wel, maar maken geen fashion. Nee man, we geven fashion. De afgelopen week was het ineens schreeuwend warm, je garderobe roept nu om zomer items. En daar lag ineens een doos A.N.T Origins kleding bij het OurBubble HQ. Tank tops en caps. We zijn niet egocentrisch en delen die shit graag met jullie, maar hoe?

2013, Facebook, Instagram, alles. Dus 1 + 1 = 2, share de onderstaande foto op alle kanalen, like de A.N.T – Origins Page, like onze Page, en spread the word. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Over 2 weken maken we de winnaar bekend. En ja we zijn om te kopen, just saying. Start met sharen, dan maken we in de loop van de week wel wat items die je kan winnen bekend.

ourbubbleXant

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.