Alden PTB Sand Suède,

Alden PTB Suede Detail

Na al het sneaker geweld van Nike deze week is het weer tijd om even een paar passen terug te doen. En wel naar een uiterst klassieke schoen. Uiteraard van het door ons zo geliefde Alden. En ja, tegen de prijs van een Alden kan geen quickstrike release op, dus die spaarcenten gaan er echt allemaal aan deze week. Maar de schoonheid van deze schoen is toch alle centen waard.

Uiterst casual te rocken onder een short, zoals die GANT Rugger versie van deze week. De ongevoerde bouw van de schoen maakt het een top schoen om te rocken zonder sokken. Maar mocht dat too much zijn, het mag ook met sokken, wel met een lange broek dan, svp. Een washed denim of een chino, kies maar uit. Deze plain toe blutcher van Alden in die schitterende zandkleurige suède is veelzijdig als een malle.

Alden PTB Suede

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.