Armor Lux Bretonse Trui,

Armor Lux Detail

Kijk als je op zoek bent naar een OG Bretonse trui, dan is deze kleurencombo natuurlijk helemaal niets. Maar mocht je al een stapel traditionele kleuren combinaties van de Armor Lux Bretonse trui in je kast hebben liggen. Dan is dit wel een leuke sale pakker. En ja, ik ben voor eerlijke handel en marges voor retailers, maar een voordeeltje pakken hier en daar is nooit verkeerd.

Dus mocht je wat trend kleuren in je kast missen en een aparte Bretonse trui willen scoren. Dan kan je wat mij betreft nu beter even richting die Duitse grootgrutter surfen en die Armor Lux trui in het grijs turquoise aanschaffen. De kwaliteit is in alle kleuren wel hetzelfde en fuck, bij Armor Lux is die kwaliteit dus echt top. Groot voordeel, door de wolblend ga je prima onze Hollandse zomer door komen. Oh ja, verwacht geen afbraakprijzen, maar 20% onder retail is altijd mooi meegenomen.

Armor Lux

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.