Beams Plus Paisley Short,

Beams Plus Paisley Short Detail

Heerlijk hoeveel details een label als Beams Plus in hun items stopt. Neem gewoon eens even rustig de tijd om alle details van deze broek te bekijken. En geloof me, dat gaat beter wanneer je de broek in je handen vast hebt. Want geen foto kan alle details prijsgeven. Laten we beginnen bij de borduursels welke over de hele broek zijn aangebracht. Vrij aanwezig maar nergen too much. 

En kijk goed, het is geen saai borduursel in 1 enkele kleur. Dan gaan we verder naar de voering van de steekzakken. Je ziet ze niet wanneer je hem aanhebt, maar wanneer je je telefoon uit je broekzak haalt voel je wel dat ze gemaakt zijn van een heerlijke lap Oxford Cloth. Dan de waistband, de coin pocket, de washing, de knopen. Man het is te veel, te veel. Deze short is top!

Beams Plus Paisley Short

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.