Bloque Lifestyle,

bloque crop

Hoewel de roots van de twee broers in Mozambique liggen, is Bloque Lifestyle toch echt een merk van Hollandse Glorie. Samen hebben zij namelijk een nieuwe collectie gedropt, welke te bekijken is op hun zojuist gelanceerde website. Vanuit Rotterdam verrijken ze nu het modebeeld met hun eigen stukken met daarop de simpele maar krachtige termen ‘Très Flex’ en ‘Just Me’.

Dit staat ook symbool voor de beweging van deze twee broers; de kracht van het leven zit in het vinden van jezelf. Mooi gezegd, maar daar stopten ze niet. Want ze droppen een aantal crewnecks en shirts in de kleuren grijs, wit en zwart. Aandachtspunten waren vooral kwaliteit en details, wat terug te vinden is in de fit en de gebruikte doeken. De ribbings aan de crewnecks behouden bijzonder lang hun originele staat en verslappen niet. Toch één van de belangrijkere dingen wat ik in een crewneck zoek. Verder komt het label in de vorm van een stuk leer waarin het logo gebrand is, chique! Het feit dat Gorilli, één van de meest bekende shops in Rotterdam de stukken van Bloque al heeft liggen, laat zien dat niet alleen ik geloof dat het merk potentie heeft.

bloque

En als ik dan toch moet kiezen gaat mijn voorkeur uit naar de grijze crewneck met raglan mouwen, nu alleen bedenken welke tekst er voorop mag prijken. Uiteraard mogen de houten iPhone 4 en 5 covers niet ontbreken. En zoals ik de mannen achter Bloque inmiddels ken zitten zij geen moment stil; de broers zijn al druk bezig met de volgende releases, welke zonder twijfel hier op de blog terecht komen.

bloque 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.