Knowledge Cotton Waxed Light Jacket,

Knowledge Cotton Waxed Canvas Light Detail

Nu weet ik dat ik vrij lyrisch geroepen heb dat de zomer er aan komt. Maar tegelijkertijd ben ik een realist die in Nederland woont en weet ik dus dat je te allen tijde moet zorgen voor een back-up plan. En wat is een beter back-up plan dan deze Waxed Canvas jas van Knowledge Cotton?

Knalgeel en verantwoord, met hier en daar wat drawstrings om de fit aan te passen en bam, geen regenbui die jou nog te grazen neemt. Uiteraard is het weer typisch Knowledge Cotton, dus enkel de meest vriendelijke materialen zijn gebruikt. Toch prettig om te weten dat als jij droog blijft, het niet komt door smerige chemicaliƫn en ander uiterst discutabel materiaal.

Knowledge Cotton Waxed Canvas Light

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.