Lyle & Scott Raglan Longsleeve,

Lyle Scott Raglan Longsleeve Detail

Longsleeve shirts met contrasterende raglan mouwen, ze blijven toch altijd mijn aandacht trekken. Het is iets in de simpelheid van het concept dat mij bijzonder trekt. Ik vind het ook vet om te zien hoe ieder merk er toch altijd weer een eigen twist aan probeert te geven. De een succesvol, de ander minder. Check deze eens van Lyle & Scott.

Het is eigenlijk een vreselijk simpel shirt. Maar door de kleurencombinatie welke perfect gekozen is, oogt het als meer dan enkel een T-shirtje met lange mouwen. Lyle & Scott levert deze in drie verschillende kleurencombinaties, welke alle drie raak zijn. Mijn favoriet is echter deze rode versie. Wellicht omdat ik weinig roods in de kast heb en daar nog een aanvulling in zoek. Check overigens ook eens de afwerking van dit shirt, de lijn onder aan bij de waist. De manchetten welke weer aansluiten bij de body. Pfff, added to basket.

Lyle & Scott Raglan Longsleeve

Tags from the story
, ,

1 Comment

  • Haha, mooie omschrijving, Ik zou hem bijna gaan kopen!

    Ik mis alleen nog de V-Hals. dat heb ik persoonlijk liever dan een ronde hals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.