Maison Martin Margiela Slip-ons,

Maison Martin Margiela Slip on Detail

Dit hele merk laat ik normaal gesproken links liggen. Ik ben een vrij simpele jongen en Maison Martin Margiela is over het algemeen iets te ver gezocht voor mij. Shit, ik begrijp het gewoon niet. There I said it. En ik hoop dat iedereen die wel honderden euro’s over de toonbank flikkeren voor de aanschaf van een MMM item wel begrijpen wat ze doen. Althans, dat dacht ik voor ik deze schoen zag.

Deze schoen is wellicht zo eenvoudig als mijn kijk op fashion. Deze schoen is basic slip on zoals Vans hem al jaren zou kunnen maken, maar dan met een paar kleine twists waardoor die even een stuk vetter wordt dan die ene Vans. De lip is iets subtieler, het witte elastiek steekt lekker af bij het zwarte kalfsleer. En dan die Good Year welted look a like stiksels rond de zool. Althans, laat ik even bot zijn en er vanuit gaan dat deze slip on niet echt Good Year welted op een plimsoll-achtige zool gestikt is. De prijs van de schoen? Veel te veel natuurlijk, neemt niet weg dat het deze keer de pret niet mag drukken.

Maison Martin Margiela Slip on

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.