Nike Air Max 95,

Nike Air Max  Detail

Pffff, shut up and take my money FreshCotton. Hatelijk, vakantiegeld is net binnen en nu flikken jullie dit. Gisteren nog twijfels of die Nike Air Max Thea wel de sneaker voor mij zou zijn. Vandaag zie ik deze ’95 kleurencombo binnenvallen. Het is geen Neon Green, maar grijs blauwe Air Max ’95’s blijven ook kei en keihard.

Overigens is ook deze schoen een typische hate it or love it sneaker. Zonder dollen is dit de sneaker waar ik de meeste discussies over heb gehad met mede enthousiastelingen van Nikes. De meningen verschillen en er is geen tussenweg. Over deze schoen heeft iedere sneakerhead een mening en die is niet mals. Mijn paars gele Powerwalls hebben meerdere malen het stempel clownsschoen gekregen. (Nu weet ik niet of dit door de kleuren combo of de schoen zelf kwam, maar dat terzijde..) Ik verwacht dat ook deze Max ’95 weer niet bij iedereen in de smaak gaat vallen, maar voor de liefhebbers is dat goed nieuws. Des te groter de kans om een paar in je maat op de kop te tikken.

Nike Air Max 95

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.