Nike Air Max Thea,

Nike Air Max Thea Detail

Dit is een duidelijk geval van hate it or love it. En om eerlijk te zijn, ben ik er nog niet helemaal uit. De Nike Air Max Thea is een dames runner wat als kind geboren is met de Roshe Run en Air Max ’87 als ouders. No joke, oud en nieuw in de blender en Nike maakt dit er van. Ik had enkel nog sneakpreviews van die schoen gezien en ineens ligt die bij FreshCotton. Wat op zich al bijzonder is.

FreshCotton is natuurlijk die online menswear shop. Yep, ooit hadden ze dameskleding, maar die tijden liggen weer ver achter ons. De ironie dat ze dan wel deze Nike Air Max Thea op voorraad hebben liggen is dan wel groot. Of ik moet een memo gemist hebben en deze sneaker is ineens ook een heren model. Maar gezien het gegeven dat de maten op voorraad tot een max mens 10,5US gaan onderstrepen de theorie van de dames sneaker. Nike-heads vul me aan als we hier onzin uitkramen.

Nike Air Max Thea

Overigens vind je in deze sneaker niet enkel sporen van een ’87 en Roshe Run. Goed zoeken en de hints naar de BW zijn ook wel zichtbaar. Stiekem als je langer de schoen inspecteert gaat die op je inwerken. Laat er maar meer colorways van komen FreshCotton. Ik denk dat het weleens wat kan worden. Vooral die Lime groene variant die over de illustere digitale snelweg raast is best ernstig vet om te zien.Tot die tijd doen we het wel even met deze kleurencombo nu beschikbaar.

UPDATE: Helaas is dit model haast overal uitverkocht ondertussen. Maar check deze voor de gein eens.

Nike Air Max Thea 2

 

Tags from the story
, ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.