Nike Air Pegasus ’89,

Nike Air Pegasus Detail

Yes! Ze zijn er weer! Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de Pegasus lijn, dropt Nike weer even een paar toppertjes. Ze gooien dus zo maar de ’83, de ’89 en de ’92 in de re-release. En vooral die ’89 is weer een topper. Van de ’92 schoen heb ik nog een OG paartje liggen, en die OG’s zijn velen malen mooier dan de re-releases. Maar de ’89 retro’s zijn wederom best aardig gelukt.

Bij de laatste keer dat de ’89 geretro-ed werd heb ik die roze/rode op de kop getikt. Had ik wel geteld 1 dag plezier van. Toen lazerstraalde een kind voor mijn neus van de roltrap, bovenop mijn spierwitte schoenen. Één grote zwarte veeg als gevolg. Die kleurencombo heeft voor mij dus een slechte vibe om zich hangen nu. Vandaar mijn keuze deze keer voor de blauwe variant. Ze zijn minstens net zo vet, en dragen niet een trauma met zich mee.

Nike Air Pegasus 89

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.