Nike Flyknit Trainer+ Crimson,

Nike Flyknit Trainer Crimson Detail

Nike, ik hou van je hoor, maar kan je even kappen? Ik loop leeg hier. Niet dat er een trustfund is om even aan te spreken voor weer de zoveelste must have Nike drop. Ik ben nog aan het herstellen van de Roshe Runs en de vorige Flyknit releases. Kolere, dit kan je toch niet aan. Nike, mensen hebben een hypotheek/ huur te betalen. 

Dit is serieus weer een van de betere drops. Ik wist eerst niet zo goed wat ik van de Flyknit serie moest denken, maar de schoen gaat me meer en meer raken. Waar ik bij de eerste drops helemaal leip werd van de Lunar 1+ in deze combo, word ik dit maal helemaal vrolijk van de Trainer+ en dan wel bijvoorkeur in onderstaande combinatie. Bright Crimson met grijs en her en der wat 3M verspreid. Hell yes Nike, take my money!

Nike Flyknit Trainer Crimson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.