Nike NSW V-Neck Sweater,

Nike NSW Sweater

Nike is even lekker bezig hier met hun NSW lijn. Deze sweater bijvoorbeeld maakt onderdeel uit van het zogeheten Grey Scale Pack. Allemaal vette basic met een premium twist in, what’s in a name, grijstinten. Deze sweater met v-neck en contrasterende manchetten is zo maar een van de vele items uit deze pack. Echter viel deze sweater mij meteen op, al browsende door de Oki-Ni catologus.

De premium feel springt namelijk direct van je scherm af. Hier hebben geen minderjarigen in een fabriek in Cambodja aangebouwd. Foei Nike Foei, we betalen die hoofdprijs, zouden jullie ook moeten doen. Deze sweater is Made in Japan, wat enerzijds heel mooi op het label staat en direct levert ook een hoger prijskaartje op, echter zijn die lui in die wegdrijvende fabriek in Cambodja, Bangladesh of Sri Lanka hier weer niet mee geholpen. Dus nog een klein verzoekje Nike. Zorg dat die medewerkers van jullie in die mindere landen ook een fatsoenlijk onderkomen hebben. Dan krijgen die producten daar automatisch wel een premium feel van mee. En daar we hier toch allemaal al slaven van jullie branding zijn, zullen we er niet minder om kopen wanneer de prijs van een Made in Cambodja item richting de prijs van een Made in Japan item gaat. Dat gezegd hebbende, is dit nog steeds een hele vette trui.

Nike NSW Sweater Full

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.