Nike Roshe Run “Safari”,

Kolere Nike wat ben je allerjezus lekker bezig. Alleen een beetje jammer dat jullie ons collectief bankroet krijgen met alle drops de afgelopen weken. En wetende wat komen gaat, zullen de reserves op de rekeningen niet snel aangevuld worden. Overigens wel leuke dat jullie een nieuwe hoer van Nike hebben gevonden, die Roshe Run. Wat wordt deze toch uitgemolken.

En normaal gesproken zou ik gaan zeiken over het uitmelken van een schoen welke hier nooit om gevraagd heeft. Maar das enkel met klassiekers als de Dunk, de AM1 en de AM90. Een schoen als de Roshe Run is gewoon nieuw. Die is gelanceerd in een tijd dat schoenen werden uitgemolken, die schoen die weet niet beter. En zolang Nike komt met kleuren combo’s als deze, dan zou je mij niet horen zeiken. Wat is dit een kei en keiharde drop!

Nike Roshe Run

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.