PL Clothing Crewneck,

PL Clothing Crewneck Detail

Die turquoise unit van A.N.T was iets te vrolijk voor jou doen? En je wil wel shit van Hollandse bodem rocken? Je kan natuurlijk ook eens gaan kijken bij FreshCotton voor wat laatste items van PL Clothing. En mocht je nog geen PL Clothing in de kast hebben hangen, dan hier een tip, KOPEN! Het worden collectors items, stuk voor stuk.

Het zou namelijk zo maar eens kunnen dat de volgende drop van Pieter Ceizer onder een hele andere naam gaat komen. Het zijn nog geruchten welke in de in wandelgangen der bloggers heb mogen opvangen, maar beter acteer je nu op deze info en wacht je niet tot het te laat is. Deze basic crewneck met typische Ceizer typografie lijkt me een goed begin.

PL Clothing Crewneck

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.