Quoddy True Penny Loafer Whiskey,

Quoddy True Penny Loafer Whiskey Detail

Ik geloof dat de normale naam voor deze kleur Cognac is, maar het kan ook aan mijn display liggen. Wellicht scheelt het net 1 tint van de standaard Cognac kleur en noemen ze het daarom bij Quoddy een schoen in Whiskey kleur. Het zal de pret niet drukken, want godverdomme wat is dit is belachelijk lekker schoentje.

Een heuze Penny Loafer zoals ooit een Penny Loafer bedoelt was. Een schoen welke je direct terugwerpt naar de tijden waarin Hayashida-san met zijn camera door de universiteiten van de Ivy League struinde. En Penny Loafer als deze is tijdloos. En wanneer die van de kwaliteit van Quoddy is, dan is het ook nog een schoen voor het leven. En wat maakt het dan het nog, Whiskey of Cognac?

Quoddy True Penny Loafer Whiskey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.