Scotch & Soda Ralston voor luie mensen,

Scotch Soda Ralston Trump Down Detail

Wat denims betreft ben ik een eenvoudige jongen. Bij voorkeur koop ik alle denims rauwer dan rauw. Maar ook ik ben soms liever lui dan moe. Wil ik een getrashde denim rocken, maar heb ik geen zin om 8 maanden te wachten en de zee in te duiken met me jeans aan. Noch zal je mij zien rollen in de modder van een festival, dus mijn rauwe denims blijven vrij lang rauw. 

Gelukkig bieden alle denim labels ook prima oplossingen voor luie gasten als ik. Check bijvoorbeeld deze Scotch & Soda Ralston. Hij ziet er toch minsten 9 maanden ongewassen en flink ingedragen uit. Oké, het is geen LVC van een fabrieksmatige mijnwerker, noch is het een PRPS van een niet bestaande automonteur, getrashed is die wel. Dus mijn luiheid wordt gecompenseerd en mijn rauwe denim heeft weer een dag extra rust.

Scotch Soda Ralston Trump DOwn

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.