Scotch & Soda Shorts,

Scotch Soda Short Detail

Bijna drie dagen achter elkaar zie ik de zon al schijnen. Tijd voor een nieuwe lading shorts, de zomer komt eraan! Ja nu echt. Sowieso is het tijd voor shorts, veel lui zullen nu bijna op vakantie gaan. En ik gok dat die reis naar een zonnigere bestemming zal gaan dan Katwijk of Noordwijk. We hebben dus collectief shorts nodig en Hollands Glorie Scotch & Soda maakt prima shorts, dus bij deze.

Wat te denken van een vertrouwde cargo short van een prima ripstop stoffie met een heerlijke print. Als het al geen 25+ graden is, dan kom je vanzelf wel in die tropische stemming met deze print. Mooie polo erop, goed paar Sebago’s, Filling Pieces of andere sneakers eronder , laat die zomer maar komen. Jij bent er klaar voor, wel eerst even langs Denimplus om deze short te scoren, uiteraard.

Scotch Soda Short

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.